23 dic 2008

XI Open Rally Scalextric Ciudad de Valencia.

Despres d'uns anys al hobby del slot, he aconseguit el primer podi a lo que pot ser ja una cosa seria, el Open de Nadal de València al club ASVRacing. La cita constava de 6 trams de Scalextric d'una excelent factura i mes llargs que crec que mai havia vist encara de normal no son curts. La decoracio era sense cap dubte perfecta a l'igual que el diseny i la corrent dels trams, en fi tot perfecte, nomes feia falta fer les coses be a la pista.

Clasificatoria
Comença el rally i en situe al final de la primera passada a 3 segons de Jose Puentes un crack a l'especialitat en Super N. Cosa que no podia creure, però el cotxe (207)anava perfecte i dins del mal no tenia masa nervis.

Segon passada comensen el problemes, el cotxe de sobte comença a fallar al final del tram 3 i encara en quedaven 3 per davant i una tercera passada completa. Aconseguisc quedar-me tercer en el mateix segon del segon i el quart. Tot de moment anava be dins del mal. Aleshores Jose Puentes ja tenia clar que ningú anava a "joderle el plan".

Tercera passada, sense cap explicacio el cotxe comença funcionar be, el motor torna a funcionar i a frenar de manera normal. Ja un poc mes relaxat torne a córrer de manera normal i hem aconseguixc quedar-me tercer a 2 segons del segon però amb l'avantatge que la final era en neu (farina) i el meu cotxe traccio a 4 rodes .

Finalment surt a la final quart, ja que el mateix diumentge de la final el catala Josep Cano ens posa a tots els peus en terra, el tio es un crack encara que finalment l'avantatge que va traure en net no resulta el suficient per a poder aguantar el brut amb un Ferrari 360 traccio posterior.

Final
Forta nevada en ASV.

Quarta passada, la surtida del primer tram millor temps de la final, una llastima que despres no poguera seguir amb eixe ritme tots els trams, en el segon tram faig una xicoteta cagada i regale 2 segons als perseguidors (com es nadal) que els portava a 7 segons en l'eixida, en el tercer tram "se armo el belen", verdaderament aguera pogut tindre algun disgust però els rivals tambe erraren, a partir del tercer fins al sext la cosa es normalitza i aconsegueisc acabar distanciant al quart en 10 segons i al quint en 12 a falta d'una ultima passada.

Altra vegada la neu...


Quinta passada, el mal temps als trams prompte es fa notar i els temps comencen a ser cada vegada mes dolents. Per sort la neu era per a tots igual, aixi que al final despres de molt de sofriment el cotxe torna a fallar al tram sext. Encara que tenia la tercera posisio final assegurada en Super N, els nervis tornaren a primera fila.

Al final el primer podi en un Open. Ara toca remar per a repeter el resultat o inclus millorar-lo.

Gràcies a Jose (runnerslot) per la seua paciència i el seu saber fer, i gràcies a Jose (sprne) pels seus consells, este tercer lloc se'l dedique a ells. Gràcies
També va dedicat molt especialment a Susana, a veure si així se li fan menys pesats els "cotxets".

Aci un link amb la resta de fotos.

Fotos: Guillermo (lordguile)

2 comentarios:

Danimenorca dijo...

si es que ere un monstruo con esto del motor...xD
Pos enhorabuena por ese podium en un evento serio.
Nos vemos nen

Vicent dijo...

Gracias Tairo, a ver si para esta ya nos vemos en el DTM.
Salu2